之前食過一次覺得幾抵食,又黎食多次🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️❤❤呢度有個menu係會平d,like佢地社交平台 就可以平,幾正🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️  😋芝士年糕😋$19 好金黄飽滿,咬落外脆內軟,十分煙韌😍😍😍 😍濃芝士薯餅😍$22 呢個真係好正,外面係勁脆既薯餅,內面係拉絲芝士😘好芝味🙆🏻‍♀️  😛燒扇貝😛$19 蒜泥落得好足,配埋黎食個扇貝十分鮮味😋😋 🤩汁燒極上和牛贊岐手打烏冬🤩$88 呢個和牛勁高質,牛質軟腍,完全唔鞋,個烏冬都十分彈牙😘😘  😚自家制叉燒贊岐手打烏冬😚$78 呢個豬骨湯勁濃香😋😋叉燒有帶少少脂肪勁滋味 😛😛😛  😌厚燒牛舌😌$22 可能燒得有少少過左,會難咬d🤣但牛味濃郁😌  😀燒豬頸串😀$25 呢個豬頸肉有d瘦,所以食落偏乾少少,但調味都ok既 😁燒黑豚肉五花腩😁$22 五花腩個人覺得可以再肥d,個油脂味都香既😛  😄穀飼牛仔骨😄$19 牛仔骨都好重牛味,係比較多骨,但咁平都冇乜好要求🤣  😘芝士蛋糕+雪糕😘$39 芝士蛋糕好smooth ,淋左朱古力醬,雪糕揀左曲奇味,攞碟好精美,加左d朱古力脆脆😋😋😋 🙆🏻‍♀️紅豆冰🙆🏻‍♀️$38 紅豆冰甜度正常,都大杯好飲既

😋芝士年糕😋$19

好金黄飽滿,咬落外脆內軟,十分煙韌😍😍😍
芝士年糕

😍濃芝士薯餅😍$22

濃芝士薯餅

😛燒扇貝😛$19

蒜泥落得好足,配埋黎食個扇貝十分鮮味😋😋
燒扇貝

🤩汁燒極上和牛贊岐手打烏冬🤩$88

呢個和牛勁高質,牛質軟腍,完全唔鞋,個烏冬都十分彈牙😘😘
汁燒極上和牛贊岐手打烏冬

😚自家制叉燒贊岐手打烏冬😚$78

呢個豬骨湯勁濃香😋😋叉燒有帶少少脂肪勁滋味 😛😛😛
自家制叉燒贊岐手打烏冬

😌厚燒牛舌😌$22

可能燒得有少少過左,會難咬d🤣但牛味濃郁😌
厚燒牛舌

😀燒豬頸串😀$25

呢個豬頸肉有d瘦,所以食落偏乾少少,但調味都ok既

😁燒黑豚肉五花腩😁$22

五花腩個人覺得可以再肥d,個油脂味都香既😛

😄穀飼牛仔骨😄$19

牛仔骨都好重牛味,係比較多骨,但咁平都冇乜好要求🤣
穀飼牛仔骨

😘芝士蛋糕+雪糕😘$39

芝士蛋糕+雪糕

🙆🏻‍♀️紅豆冰🙆🏻‍♀️$38

紅豆冰甜度正常,都大杯好飲既😌

埋單食咁多野都係人均$215,都幾正,食物質素普遍都高於average 😛😛
芝士年糕
濃芝士薯餅