招聘中
13天前
薪金面議
29天前
2022-06-16 2058 瀏覽
呢度既壽司款式比我想像中多, 仲會定期出唔同既限定款, 最驚喜既除左壽司, 連甜品都唔錯😍 同其他壽司店一樣都係係Tablet自助度落單, 再用輸送帶運去你張枱度☺️ 呢度主要分$12/ $17/ $22/ $27 四個價錢既壽司, 另外仲有唔同既小食, 甜品, 飲品🍣 今次我地都叫得算幾多野, 叫左咁多野食完出黎既價錢仲要比想像中平添👍🏽 呢度既staff係超勁, 如果第一次黎既話係會好認真咁講解好多野, 不過因為朋友黎過所以我地就skip左呢part😂🎏期間限定🎏鮑魚壽司🍣($27)一蒸一生既配搭, 結果係麻麻地, 有啲過韌同埋攞黎做壽司有啲怪🤭灸燒赤鯥🐟($17)微微燒過既赤鯥魚都係有啲腥, 對腥味超敏感既我絕對係唔鐘意😨白桃味芭菲🍑($32)牛奶味香濃又滑溜既新地配上桃味雪芭, 香甜既桃肉, 同埋底部既蛋糕, 鐘意食桃既人一定唔可以錯過😍📌恆常款式📌長鰭吞拿魚🐟($12)比起普通吞拿魚佢既質感好稔身, 食落都幾新鮮, 呢個價錢抵呀🤩鮮蝦天婦羅🍤($12)炸到脆卜卜, 蝦肉彈牙☺️蟹膏軍艦🦀️($12)呢個配搭係我黎講好新穎, 蟹膏一啲都唔腥得黎味道又幾濃, 配埋紫菜,青瓜, 飯係幾出

🎏期間限定🎏

鮑魚壽司🍣($27)

灸燒赤鯥🐟($17)

白桃味芭菲🍑($32)

📌恆常款式📌

長鰭吞拿魚🐟($12)

鮮蝦天婦羅🍤($12)
炸到脆卜卜, 蝦肉彈牙☺️

蟹膏軍艦🦀️($12)
呢個配搭係我黎講好新穎, 蟹膏一啲都唔腥得黎味道又幾濃, 配埋紫菜,青瓜, 飯係幾出色既, 仲要呢個價錢食到蟹膏都幾抵😄

芥末八爪魚軍艦🐙($12)
基本上去到邊我都會叫呢個, 呢度既wasbai 食落唔夠衝擊, 同埋八爪魚再豐滿啲會更好😅

南瓜天婦羅🎃($12)
4塊炸粉勁薄又脆卜卜既香甜既南瓜天婦羅真係好正, 太好食既關係我地最後叫左兩份🤣

芝麻漬海鮮紫蘇包 ($12)
滿滿既魚籽舖左係壽司上面, 食落好新鮮完全冇腥味, 紫蘇葉令到成件事更加清新🍃

鱈魚白子軍艦 🤍($17)
白色既部分好似個腦咁, 食落口感幾得意又唔腥, 上面既橙色啫喱酸酸地, 成個配搭幾有趣🤔

油甘魚🐟($17)
呢個都係新鮮, 配埋我最愛既柚子醬油簡直係一流😚

蝦三味🦐($17)
全場最抵食既一款, $17食到三隻玻璃蝦, 仲要幾鮮甜, 食完真係會好滿足🥰

炸雞軟骨🍗($17)
呢個我覺得正常發揮, 冇咩太特別😅

三文魚牛油果卷🥑($22)
呢個基本上係冇得輸既配搭, 不過就細件左啲🙃

醬烤日本產帆立貝🍣($22)
帆立貝幾厚身, 食有微微火灸既香味, 好食🥰

卡達拉娜🧈($22)
呢款源自西班牙既甜品個味道好似食緊焦糖燉蛋咁, 厚實既奶凍上面舖左一層薄薄既焦糖, 真係一試難忘, 終於明白點解朋友會極力推介🤩

入口即溶宇治抹茶蛋糕🍵 ($22)
入口即融既口感就冇, 不過佢都係一件抹茶味濃又勁鬆軟既蛋糕, 再配埋綿滑輕盈既忌廉係勁正😍

極上海膽海苔包🍙($27)
海膽好creamy一啲都唔腥, 配埋紫菜同細舊飯, 呢個價錢食到呢個質素, 絕對值得一試🥳

鯛魚湯蜆肉拉麵🍜($32)
三粒連殼既蜆肉食落正常, 鯛魚湯好清甜, 拉麵幾彈牙, 仲有少量既海帶, 比想像中出色😚

雖然等兩個鐘係有啲耐, 但係佢既質素絕對冇令我失望, 最有驚喜既居然係甜品😂 如果唔洗排咁長龍我諗我都成日食😎
2022-06-11
  • 白桃味芭菲