2020-10-29 107 瀏覽
收工嚟到星街食飯,揀左好chill嘅HONBO😍 有burger, snack & beer~ gathering 就好啱啦!.我哋叫左個gold standard 🍔🍔 望落真係好大個,入面有兩塊漢堡扒咁!再加上bacon , cheese & veggies 🍅 一啖咬落去口感豐富扎實,牛肉汁嘅香同個包配合得好好,overall 亦夠濕潤唔會食到乾哂!.另一個就叫grill chicken ❤️ 雞扒大過包!成只手咁大件,食落雞味十足而且嫩滑👅👅 入面都有幾多生菜可以清下冇咁膩🥳.Cheese fries 🍟 芝士好足,夠咸香,配上幼身脆薯條食好邪惡但好開心👅❤️.Buffalo Wings 🍖 雞翼味都幾辣,中間有d sour cream 一齊食味道更有層次🤪🤪.飲品叫左杯Mike’s lemonade & ginger lime lemonade 😍 一定要試ginger lime, 有薑味得嚟又好fresh!! 非常之有特色👅
我哋叫左個gold standard 🍔🍔
另一個就叫grill chicken ❤️

Cheese fries 🍟
芝士好足,夠咸香,配上幼身脆薯條食好邪惡但好開心👅❤️
Buffalo Wings 🍖