呢排清埋啲假,平日去食好野無咁多人🤪Lunch time 去仲要有抵食既午市套餐,我哋叫左兩個set,每個set包埋沙律、餐湯、小食、甜品,超豐富啊😻🔸牛肉壽喜燒烏冬🍲🔸牛舌盛合👅壽喜燒牛肉既份量都好多,而且都係高質既和牛片,唔係個啲cheap cheap 肥牛,好食!牛舌盛合包左鹽味上牛舌同蔥鹽味牛舌,口感都有少少唔同。鍾意食好食嘅朋友食燒肉就一定要叫啦😆其實一人一個set都夠食,不過想盡興啲另外都加左幾款肉share食😆🔸大判燒!黑毛和牛西冷💯🔸黑毛和牛腹柳小排👍🏻🔸黑毛和牛上肋骨中肉🔸鹿兒島和牛他他大判燒必點呀🥺好大塊,連埋溫泉蛋上,店員教好快咁燒一燒就得,然後點埋溫泉蛋食,塊西冷脂肪分布平均,食落好滑好嫩😍和牛他他就連埋紫菜、蛋、洋蔥、仲有松子粒,撈埋一齊再點燒汁食,都幾滑,不過個人覺得啲牛肉可以再切碎少少😛甜品有雲呢拿雪米遲同埋杏仁牛乳布甸,超滿足😚📍#YAKINIKUKAKURA (#銅鑼灣美食)銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 1樓101-102號舖

🔸牛肉壽喜燒烏冬🍲

🔸牛舌盛合👅

🔸大判燒!黑毛和牛西冷💯

🔸黑毛和牛腹柳小排👍🏻

🔸黑毛和牛上肋骨中肉

🔸鹿兒島和牛他他

📍#YAKINIKUKAKURA (#銅鑼灣美食)
  • 大判燒!黑毛和牛西冷