滾得囍宮廷火鍋小炒

Big Boils Club
餐廳: 滾得囍宮廷火鍋小炒
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-06-15 445 瀏覽
今日要介紹既係一間近期食過最好食既花膠雞火鍋店😍 餐廳以宮廷式裝修 座位寬倘 坐得好舒服👍🏻 每枱都有獨立調味料 唔會急急腳比店員收走😆火鍋湯底選擇都有好多 諗左好耐都係叫番我最鍾意食既花膠雞湯鍋👅 佢地上菜既速度都好快 落單無耐就上菜 湯底同花膠雞係分開上既 店員會幫你將大大大大塊花膠剪到大大塊咁放湯😍😍 店員會提你湯底滾左先飲啖湯 因為真係太好飲啦🤩 唔會好咸 好多花膠 雞湯飲落口嘴唇都好粘 骨膠原相當多 好滋潤 真材實料🤤 之後就可以食幾多落幾多雞件 確保唔會過老😋火鍋配料我地就叫左手打黑松露野菌鮮蝦丸 滾得囍餃子拼盤同黃金雙拼😎 呢到丸類同餃類都可以揀半份 岩哂少人食👍🏻 手打黑松露野菌鮮蝦丸好有驚喜 比想像中更好食 首先黑松露味好濃 蝦丸非常彈牙爽口 超好食🤤 餃子拼盤就有5款餃 分別係和牛芝士一口餃 新鮮菜苗帶子餃 韭菜豬肉餃 黑松露野菌餃同黃金沙葛餃🥟 每一粒都好大粒 漲卜卜 超多饀 最特別係黃金沙葛餃 出面比較少機會食到 沙葛爽甜 好岩做餃子饀料😋 黃金雙拼又係誠意十足既小食 分別有炸魚皮同響鈴 黃金魚皮份量唔多 但係好香脆惹味 響鈴新鮮炸起 就算放得耐凍左都仲好鬆脆

店員會提你湯底滾左先飲啖湯 因為真係太好飲啦🤩

手打黑松露野菌鮮蝦丸

滾得囍餃子拼盤

黃金雙拼又係誠意十足既小食 分別有炸魚皮同響鈴 黃金魚皮份量唔多 但係好香脆惹味 響鈴新鮮炸起 就算放得耐凍左都仲好鬆脆 加上鹹蛋黃醬 真係好邪惡丫🌟
黃金雙拼
手打黑松露野菌鮮蝦丸