2023-02-27 2066 瀏覽
天氣繼續涼,咁就繼續打邊爐🤪 今次去左奧海城三期呢間餐廳食台式既火鍋,環境好大,座位好闊好舒服! 呢度有幾個套餐,我地就揀左最豪華既🥩澳洲M9和牛套餐🥩 仲加送埋一碟神仙牛肉同一個東港海鮮盤,超正!! 我地事不宜遲即刻落單叫靚和牛啦! 火鍋料除左肉類仲有海鮮同台灣美食等,亦可以出去自助吧拎菜類、丸類、各類台式熱食同炸物! 當然仲有好多飲品同冷泡茶啦😋 .湯底我地揀左✨美白護膚牛乳鍋✨落單既火鍋料就食左:🥩澳洲M9和牛 (必食)🥩美國極佳牛肩胛肉🥩上選安格斯牛肉🥩澳洲特選牛肉🍖美國豬梅花🥓紐西蘭羊肉卷🐟海斑片 (必食)🧆台灣鴨血🥟福建燕餃🫔響鈴.加送既:🥩神仙牛肉🐚東港海鮮盤 (鮑魚、帆立貝、蠔、蜆同海蝦) .出面自助吧就食左:🥗三杯豆芽🍗台南鹽酥雞🍢地瓜丸🌽炸粟米🥟小籠包🍡DIY台式芋圓仙草🍧MOVENPICK雪糕🍨HAAGEN DAZS雪糕.真係大滿足🥹 🥩澳洲M9和牛同🐟海斑片一定要食!澳洲M9和牛好好味,油脂好香,肉味濃,入口即溶! 而海斑片完全係驚喜,勁濃郁鮮美既魚肉味,質感彈牙,好好食! 加送既神仙牛肉同海鮮盤既賣相好特別😱 神仙牛肉係一片片掛起在木架中,睇到紋理極靚,食落又
湯底我地揀左✨美白護膚牛乳鍋✨
落單既火鍋料就食左:
🥩澳洲M9和牛 (必食)
🥩美國極佳牛肩胛肉
🥩上選安格斯牛肉
🥩澳洲特選牛肉
🍖美國豬梅花
🥓紐西蘭羊肉卷
🐟海斑片 (必食)
🧆台灣鴨血
🥟福建燕餃
🫔響鈴
加送既:
🥩神仙牛肉
🐚東港海鮮盤 (鮑魚、帆立貝、蠔、蜆同海蝦)
出面自助吧就食左:
🥟小籠包
🍡DIY台式芋圓仙草
🍧MOVENPICK雪糕
🍨HAAGEN DAZS雪糕
真係大滿足🥹 🥩澳洲M9和牛同🐟海斑片一定要食!澳洲M9和牛好好味,油脂好香,肉味濃,入口即溶! 而海斑片完全係驚喜,勁濃郁鮮美既魚肉味,質感彈牙,好好食! 加送既神仙牛肉同海鮮盤既賣相好特別😱 神仙牛肉係一片片掛起在木架中,睇到紋理極靚,食落又係好正,肉質香甜! 海鮮盤最吸引係鮑魚、大蠔同帆立貝,大大件,好鮮!
自助吧既台式熱食都好多選擇,估唔到連小籠包都有! 真係勁開心! 所以來呢間既朋友們記得留少少肚食下台式熱食🤣 最鍾意佢有埋芋圓仙草!! 可以自己DIY落唔同料! 另外雪糕有MOVENPICK、HAAGEN DAZS同其他牌子,我就直接拎呢兩個牌子算🤣 最好味!!! 飲品唔少得汽水果汁冷泡茶,應有盡有!
呢間真係好不錯的選擇💕一大班朋友來都好適合,因為地方好大,一定坐得舒服!
2023-02-15