2023-05-05 80 瀏覽
🌸我住係荃灣附近,聽聞屋企附近有間唔錯既日本🇯🇵餐廳,估唔到住左咁耐都唔知、所以Lunch就趁放假就同屋企人要過去試下,未入去已經俾個店面吸引左,有日本風情得黎又不失現代感,期待啊。🌸🐷 什錦壽司配烏冬🍣好期待!👏🏻👏🏻 有超級多壽司,包括三文魚,吞拿魚,無頭甜蝦,北寄貝,立魚,鮮帶子等等,全部都味道正宗,正。🍚 雜錦魚生丼 🍚絕對驚喜!😍有三文魚、吞拿魚、比寄貝、帶子等好多唔同刺身!💡而且每一塊都好肥美新鮮!😋飯底仲有少少醬油,同刺身夾埋填係好好食!✔️鍾意既朋友一定要點。🧋三文魚親子丼🧋每次去都必叫!三文魚滑順鮮嫩,有油光,入口微軟微鹹,肉質鬆軟唔會鞋。我地食左好多。今次真系一次高級享受,見到menu其他既食物都好似好正,反正住得咁近,聽日再來。😋😋
🐷 什錦壽司配烏冬🍣
🍚 雜錦魚生丼 🍚