2021-12-13
呢日黎到旺角呢間fun fun 串串鍋,一入到黎已經聞到好香既邊爐味!我地揀左要鴛鴦鍋,要左麻辣少少辣同埋胡椒豬肚雞鍋,估唔到佢個麻辣鍋咁勁,個麻辣鍋叫左少少辣都真係有D辣,但辣得黎好過癮,黎食呢D串串都真係一定要食辣鍋,唔食辣鍋真係唔得!另外,佢既胡椒豬肚雞鍋都真係夠哂胡椒味,勁辣口勁正!佢既醬係去出面調,但其實D鍋既味道都好夠,唔駛落醬都夠味,丸、蔬菜類既食物一早係出面既雪櫃等緊我地,一串串咁串好哂,食落勁方便,有D例如係牛同鴨血之類就自己填紙仔,填紙仔既食物都黎得好快,唔駛驚話食唔切,同埋都真係落幾多黎幾多~我最中意係鴨血加落麻辣鍋,而出面既食物有雞腎等等~食落味道好好!仲有好多飲品既選擇,好中意有無糖茶既選項,咁就唔驚飲完有氣既野會飽到食唔落野~最後仲有唔少既甜品可以揀,梗係食埋雪糕先走啦~大滿足!