忙完project ,weekend瞓到自然醒 🤩🤩同老公就喺屋企附近 茶餐廳2.0食嘢星期六嘅午餐時間非常旺場 ,室外都吸引咗好多養寵物嘅人士㖭 ,地方其實好大,等咗五分鐘就有位啦👍👍店員好殷勤,而且防役都做到足呀 ,見到竟然有我最愛嘅羊架 $98蚊,就試下拉🤤🤤一上枱 嘩!好靚仔呀!媲美高級西餐廳,表面煎得非常焦香,裏面咬落去仲係粉紅粉紅😍😍非常之有肉味🤤🤤小小羊酥味,正是羊嘅重點 !真心覺得好好食,喜歡食羊嘅一定要試,98蚊三大件仲可以揀飯、意粉、薯菜配埋餐湯 真係非常滿足 跟餐仲可以加錢轉返 芒果椰奶 🤭🤭💕💕真係滿足曬 ,咁先係週末㗎嘛 😎😎老公叫咗T骨足足13安士,非常厚切 五成熟拿捏得好好🥰🥰完全冇血水,肉質非常嫩滑,牛味濃郁,配菜都特別醒神過人呀 乾炒豬扒河非常夠鑊氣,食到墊底都沒有油,有功架😬非常滿意而且店員服務都好好,好友善 👍👍真心覺得 之前喺電視見過 餐廳老闆嘅訪問 佢嘅首要就係員工有工開 真心佩服老闆 一定keep住繼續幫襯💕💕

小小羊酥味,正是羊嘅重點 !

乾炒豬扒河非常夠鑊氣,食到墊底都沒有油,有功架😬

非常滿意而且店員服務都好好,好友善 👍👍真心覺得

2020-11-07