2019-11-16 1005 瀏覽
天氣轉涼 又係打邊爐既好季節🌬 經過波鞋街個邊見到呢間寶哥火鍋做promotion $198就可以食到7款海鮮 8款星級配料 同任食其他丸類同蔬菜 點會唔心動🤤湯底有成10款可以選擇 有辣有唔辣 仲有好多滋補靚湯 我哋就揀咗猴頭菇鯊魚骨湯 貪佢比較少見 初頭會淡味d 不過之後加左海鮮同肉類就變得好鮮甜👅7款海鮮係按照人頭分配比你嘅時令海鮮☺️ 我地今次就有海蝦 鮑魚 生蠔 龍躉 刀貝 花甲 象拔蚌😋 真係全部都好新鮮 特別係海蝦好彈牙👍🏻8款星級配料大致上分為肉類 手打丸類 內臟等等 我哋就揀咗墨汁墨魚丸 鴨血 手切封門柳牛肉 頂級安格斯牛小排 西班牙羊肩肉 滋補花膠仔 滑雞件 限量豬腳筋😆 當中我地最鐘意食既係墨汁墨魚丸同頂級安格斯牛小排 墨汁墨魚丸真係好有墨魚味 比平時食開嘅更好食又有口感😋 牛小排油脂分布均勻 不過份量唔多 如果想食多d可以叫2份架😉至於任食丸類同蔬菜我哋都試過唔少野😆 佢最好嘅地方係你點既每款佢都唔會比好大分量你 咁就可以保證唔會浪費食物 又可以試多幾款👍🏻 最好食最推薦既係佢地既丸類餃類 特別係韭菜餃 魚皮餃 牛筋丸😆 餃類餡料豐富 丸類爽口有肉汁 真係幾正架😚

猴頭菇鯊魚骨湯

海鮮拼盤