2021-11-29 767 瀏覽
真心推介😍中環蘇豪區,性價比極高原隻龍蝦好唔錯嘅Soho區餐廳,佢哋逢星期二就會有優惠價錢$188原隻龍蝦,朋友book左枱去食,本身都冇咩期待🙈龍蝦一嚟到,真係有驚喜,好大隻!一個人食絕對夠飽,多肉,而且佢仲將個龍蝦尾嘅肉另外整起左上碟,方便食☺️肉質彈牙爽口,有龍蝦味,唔係平時嗰啲劣質龍蝦😎近龍蝦頭位仲有豐富膏,真係好好味😍有好多種醬汁可以揀,我哋揀咗cheese! 原來係上面放咗芝士再焗超好食🥰朋友佢哋就揀咗牛油檸檬汁又係好正🧏🏻‍♀️位置喺SOHO不過就有啲難搵🙈樓底高,坐得好舒服!招呼都唔錯!除咗龍蝦之外,佢成間野嘅酒水同其他嘢食嘅價錢都好抵買😚唔會龍蝦平咗比你,其他嘢就勁貴!超適合同朋友放工嚟dinner and chill chill ! 另外,外面仲有露天位**星期二嘅龍蝦優惠,必須要打電話去訂架🧏🏻‍♀️
真心推介😍中環蘇豪區,性價比極高原隻龍蝦

**星期二嘅龍蝦優惠,必須要打電話去訂架🧏🏻‍♀️
2021-11-13