2021-03-28 226 瀏覽
輕輕鬆鬆又放工, 趁著可以早放工,當然要享受這些好處。 避開商場人流高峰期, 盡情購買一田食品節美食, 唔使排隊真係好開心。 shopping過後仲趕得到, 可以搵係咖吔食tea。睇返tea set 每樣嘢都係幾十蚊 ,最重要仲係送特飲, 睇返主餐牌特飲正價都要三十幾蚊😚😚。海南雞飯雞肉嫩滑雞皮爽, 海南雞分量算不錯,平均分配料雞髀+雞胸+雞翼, 樣樣都有少少。 油飯夠爽口, 質地軟熟煙韌不會糊口, 而且附送冬瓜湯, 消暑解渴。星加坡喇沙完全唔似下午茶份量😗😗😗, 幾十蚊勁大碗而且湯汁香濃, 估唔到佢會用米線, 好彩我都鍾意食米線😆😆。 配料好豐富有蝦、 魚蛋、豆腐卜...等串燒拼盤 (雞肉 +八爪魚 +蝦)下午茶時段包埋嘢飲都係$68, 晚市淨係拼盤已經要$88。 感覺上真的好抵食 😉😉😉雞肉串燒夠曬入味,好多香茅, 雞肉夠嫩滑。套餐包埋特飲真係超抵, 我哋嗌咗三款唔同嘅特飲😋😋😋凍桔仔話梅冰🍊🍸香茅青檸荔枝梳打🍹熱桔仔茶🍵三杯裏面我最鍾意 ,香茅青檸荔梳打, 清新爽口, 酸酸甜甜又充滿荔枝味😉其餘兩杯都唔錯, 桔仔味道 好清新。

睇返tea set 每樣嘢都係幾十蚊 ,
最重要仲係送特飲, 睇返主餐牌特飲正價都要三十幾蚊😚😚。

海南雞飯

星加坡喇沙

串燒拼盤 (雞肉 +八爪魚 +蝦)
雞肉串燒夠曬入味,好多香茅, 雞肉夠嫩滑。

套餐包埋特飲真係超抵, 我哋嗌咗三款唔同嘅特飲😋😋😋
凍桔仔話梅冰🍊🍸
香茅青檸荔枝梳打🍹
熱桔仔茶🍵

其餘兩杯都唔錯, 桔仔味道 好清新。

• 海南雞飯
  • 香茅青檸荔枝梳打