2019-02-02 66 瀏覽
第一次食甜水食到咁火,要乜冇乜,態度超差,好似我食拒既野係我地汁到咁,要西瓜冰冇西瓜冰,要梳乎厘冇梳乎厘,仲要大大聲講到理所當然咁,最後仲要有個女人超瘦既,出黎大大聲凶我話叫我望真啲個menu 先好order wor , 話自己個廚房好忙,叫我望好左先好order ,真係超吾開心,建議大家吾好黎呢間,啲人超兇又惡!!!真係覺得好差,又難食,啲料又少,擺盤又核突,又吾夠人手但仲大條道理咁講到自己吾夠人是好應該咁,完全吾覺得自己冇問題。自己間公司吾夠人手關我地啲客咩事?俾野又俾錯,叫西瓜冰就上紅豆冰,上錯2次野,oh my god ?! What's going on ?
2019-02-02