2019-10-22
本身我係念住上星期五黎食,但點知上星期四打去book個時,7半個場已經full曬,仲要幾間分店都係,所以唯有擇日重賽啦!平時食燒肉或者放題就食得多,但燒肉放題我都係第一次試,仲有A4和牛,真係好吸引!坐低左無幾耐,已經上左一碟有齊咁多款既A4和牛比我地,比我試下自己中意食邊款肉,雖然都係A4和牛,但唔同部位真係有唔同口感,我自己比較中意牛冧肉同牛三角,比較上肉同脂肪分佈比較平均同唔會韌,但一口牛就會相對地比較有咬口,燒肉既質素真係唔錯,每一塊肉都係好有肉味非常Juicy,入口即溶,好正!不停食燒肉其實會好快膩,所以我轉左點蜆,海蝦,香草牛油帆立貝,菇,菠蘿,牛舌,豚肉等等黎燒,而d蜆真係好有驚喜,每隻都飽滿好多肉好新鮮,超好味,因為太正,我地來來回回點左超過五十隻,得幾隻有沙,其他都好乾凈另外呢間都有其他放題可以食既野,不過我地太想食燒肉同蜆,都無咩食其他。另外,因為我地4個人黎,所以送左一盤刺身,個人覺得刺身Quality一般,可以唔駛特登加錢食刺身放題價錢方面,我地食個個和牛放題set係$438/人,星期五六日要加$30,如果想食埋刺身放題,要再加$48,雖然有d貴,但因為和牛既質
價錢方面,我地食個個和牛放題set係$438/人,星期五六日要加$30,如果想食埋刺身放題,要再加$48,雖然有d貴,但因為和牛既質素唔錯,所以唔會後悔黎食! 另外呢間放題既上菜速度好快,所以都食得幾開心,值得推介!😋