2020-07-11 2096 瀏覽
之前聽朋友介紹話好得,點知好失望。服務同環境都幾好,但食物選擇不多。刺身都新鮮,但係連多數人鍾意食嘅三文魚都冇。壽司款式都不太多。冷盤海鮮有蝦,蟹腳,青口,蜆,東風螺。熟食嘅選擇都唔多,大約有牛腩,咖哩,炒飯,菜,叉燒,油雞燒鴨.... 牛扒就變咗燒烤完切好一小塊咁俾人夾。仲有粉麵區煮湯河。甜品區再令人失望,得一個小小display 櫃,好似平時甜品店個小小display櫃咁。另外一區有細萄撻,細waffle (但係冇蜜糖&練奶,只有朱古力&士多啤梨醬😩),豆腐花,湯圓同生果。最吸引只係個雪糕櫃,有六款雪糕。綜合所有食物嘅質素同味道都唔錯,但係唔值哩個價。原本我哋每人要俾$580,但係埋單嗰陣個staff話如果我哋download 佢哋個app join 會員即刻有六折,所以最尾埋單每人要俾$350。折咗$350去食都好唔抵食。仲有周圍不時有著住泳衣嘅住客行行去泳池。
2020-06-27
用餐優惠