2017-09-02 374 瀏覽
觀塘有好多好野食,今次我帶左朋友黎左呢間The Stadium Bar & Restaurant。之前已經黎過一次,環境舒服,食物飲品出色,又有桌球,足球機,掟標,真係可以又食又玩,所以今次決定再黎。出面有陽台,但係夏天日頭都係坐返室內好D。Lunch過黎唔使等,我們幾個人點了沙拉,pizza,burger,意大利闊麵,同埋一啲小食。野食上得超快,幾分鐘就上菜。份量都幾多,因為最後食唔哂。埋單都係每人200都唔洗,係呢個咁舒服既環境食野,價錢都算中規中舉。推介pizza同burger,抵食兼唔差,pizza好芝味,有長長拉絲,薄批,料足但食落唔太heavy,幾個朋友一齊又易share,適合同朋友一齊聚會。burger足料肉厚,仲有夾住bacon,牛肉唔會過熟,岩岩好,但食完要跑多幾圈。呢到既冷氣都幾凍,坐得耐真係要著多件衫,總括黎講,百幾蚊食個環境都抵
出面有陽台,但係夏天日頭都係坐返室內好D。
野食上得超快,幾分鐘就上菜。
份量都幾多,因為最後食唔哂。
甜薯條
夏威夷Pizza