2022-05-23 195 瀏覽
主打會冒煙💨嘅飲品,有驚喜又有創意~店舖格調屬於夢幻粉色系,彩虹logo滿滿少女心🥳D飲品會冒煙,原來係杯底藏有一個乾冰層。一整好拎出嚟,啲煙💨就係個杯邊冒出來💗依個情景真係正!超夢幻🥳忍唔住要WOW一聲!視覺效果超讚的👍🏼記得準備定相機,打返張靚卡🥳◽️芒果椰奶x小芋圓 見到佢冒住煙真係好令人興奮😆佢係「超級芒果三重奏」系列嘅其中一款。鍾意芒果嘅真係會超like!依杯野有得飲又有食,上面個兜兜放咗好多椰奶芒果粒,入面係芒果沙冰再有Q彈煙韌嘅小芋圓~可以食一啖再飲一啖🥳芒果夠晒甜,口感又夠豐富💗◽️白桃氣泡水同樣係會出晒煙嘅「冒煙氣泡水」,口味選擇好多,有水蜜桃丶荔枝丶香檳葡萄丶富士蘋果等等。我就揀咗白桃🍑,入口清爽甜美,消暑一流👍🏼

◽️芒果椰奶x小芋圓

◽️白桃氣泡水