2023-12-31 649 瀏覽
由於姪仔過幾日就要考英文,所以臨時臨急約佢出嚟,本身想去咖啡店,但驚冇位,醒起Apita食堂好多位。咁我哋就當然唔會齋坐啦,於是買咗個Mos Burger餐share,原來姪仔咁大個仔都未食過。為咗令佢留下美好嘅印象,我就買咗熱狗套餐,另外要咗炸南瓜餅同埋熱齋啡。啲嘢食好新鮮,全部都係熱辣辣即整。我好記得睇書睇過Mos Burger品牌歷史,嗰個創辦人好重視食物質素,如果佢知道海外分店都做得到嘅話,應該會好安慰!仲有啊,姪仔同我講,餐盤張紙個地圖係同海賊王有關,如果係海賊王支持者嘅話應該會好開心!仲有啊,店員服務態度都係非常之好~連同Apita執枱嘅姐姐都係好有禮貌~

熱狗

炸南瓜餅