2019-10-19 779 瀏覽
// 𝐃𝐈𝐌 𝐒𝐔𝐌 𝐈𝐂𝐎𝐍 // 今期以🐻熊本熊🐻為主題, 推出一系列超可愛既點心, 打卡一流!首500名網上訂座既顧客仲會獲贈環保飲管套裝 。我呢個包點控要大大力推薦紫芋流沙包、黑金流沙包😍👍🏻!我地每款包點再encore多一輪, 全晚我就係咁食包包, 超好味的!可愛熊本熊造型既西多士裏面係流心蜂蜜餡, 配上糖漿, 甜甜的。♥🖤芝麻流沙包 🖤♥岩岩蒸好既芝麻流沙包好軟熟, 一咬落去, 芝麻醬就即刻湧出黎, 流心度勁高!芝麻味超濃郁, 好鐘意入面啲芝麻醬🤤!即叫即蒸既紫芋包好軟熟, 裏面係滿滿既紫芋餡, 紫芋泥口感軟綿, 味道香甜。熊本熊奶黃流沙包 — 岩岩蒸好既包點脹卜卜, 好軟熟, 一咬落去, 蛋黃漿就流出黎, 流心度高!咸蛋黃味夠香, 甜而不太膩。餐廳推介芋絲餅 - 熊本熊個樣好得意呀!以日本芋頭、蝦米、臘腸製成, 煎至金黃色, 入口香脆, 好香芋頭味, 有口感的。除左點心, 仲有多款特色甜品供應, 推薦鮮芒果紫米卷、真真假假西瓜糕、小丸子椰皇。芒果紫米卷裏面係香甜既芒果粒, 外皮幾軟熟。西瓜糕真係有香甜西瓜味, 完全唔係藥水味嗰種呀~ 仲會動L動L~ 叫特飲套裝, 仲可以帶

♥🖤芝麻流沙包 🖤♥

芒果紫米卷裏面係香甜既芒果粒, 外皮幾軟熟。

叫特飲套裝, 仲可以帶埋隻限量版凍飲杯番屋企。另外我會推薦西瓜特飲, 原個迷你西瓜放上枱, 造型吸引, 西瓜汁新鮮解渴。
2019-10-18
  • 原隻鮑魚燒賣