2018-05-14 537 瀏覽
唔好意思 又係我要寫第一篇的負評 中午叫了海南雞飯走雞亦 湯 醬 飯 雞 湯無特別 味精水 醬 都係普通野 飯 理論上應該會有少少雞油或雞湯味 但Sorry乜都無 袛有黃薑粉加生油味 雞 由於講明唔要亦 但成碟九件雞 有八件都係胸 唔緊要試下先再講 都係果個感覺 唔話你知係乜 俾你食食咗都唔知嗰件係乜嘢肉 肉質非常削 完完全全冇任何雞味 叫咗個貌似負責人 問係咪如果唔要雞亦就全部都係雞胸 佢指住碟雞話咪有一隻雞鎚囉 我話雞胸唔緊要唔好成碟都係囉 佢話因為雞肶係留起比加$10食肶嘅客 即係話唔加$10就一定係胸同亦 都唔緊要 都食左七成 埋單 原來午市都要加一 一碟九成雞胸無味又嚡又削既海南雞飯要$75 食到真係火都黎 快餐店都好食過佢N倍