餐廳: 一遊
資訊:

今次特登約埋朋友,黎到灣仔試依間風情十足既居酒屋🌟 一遊🌟 一入到去,職員已經超熱情咁打招呼同上前恭候,服務非常周到🤩👍 帶位後隨即奉上餐牌,仲同我地介紹有咩是日推介,超級有heart😚😚😚 我哋今次㨂左5 樣野食,首先梗係唔少得薄切白身魚刺身😍❤️ 師傅刀工超好👍👍👍 每一片魚生厚度都一樣😳 食落零腥味超級鮮美,加埋特調醬汁真係無得輸🤭 之後㨂左個鮑魚沙律清清喉🥴 沙律菜超fresh 超爽,鮑魚片咬口一流👍 真係唔錯😋 接住上枱既係豚肉豆腐鍋🤤 D 豚肉軟腍腍又易咬,煮得非常入味🥰 豆腐超級滑溜又嫩口,加埋甜甜地的湯底,送飯超正🤩🌟 輪到櫻花蝦天婦羅😈😈😈 超邪惡炸得勁酥勁脆🤤🤤🤤 真係食到停唔到口,大家爭住黎食🙈🙈🙈🙈壓軸登場既係師傅即場燒製的串燒🥰❤️ 火喉控制得勁好👍 微脆得黎唔會太乾,真係整得好好味😋 天氣凍凍地,我地㨂左兩個暖笠笠的水果茶黎暖下胃,飲落酸酸甜甜都幾開胃,認真唔錯🥴🫶
今次特登約埋朋友,黎到灣仔試依間風情十足既居酒屋🌟 一遊🌟