餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

2018-09-28 342 瀏覽
出發去旅行,上機前先食個豐富早餐先😁老公揀左翡翠拉麵小籠包餐廳,機場餐廳環境舒服,拎起餐牌,見到有套餐組合,當然要叫啦!套餐組合包了一杯野飲,一款小食同一款拉麵。我揀左飲熱豆漿,味道唔錯,小食方面當然揀小籠包,同旦旦拉麵❤️小籠包夠熱,汁非常多,食既時候要小心,會爆出來。旦旦拉麵少少微辣。老公揀左牛肉麵,小食揀左炸春卷,飲熱柚子蜜。d春卷炸得好脆,食落好有口感,牛肉麵湯唔錯,牛肉多塊,係細碗左少少。
出發去旅行,上機前先食個豐富早餐先😁

套餐組合包了一杯野飲,一款小食同一款拉麵。
2018-09-25
$80 (早餐)