之前喺太子附近做野,下午想食少少野填下肚,行下行下就見到呢間山東餃子館~ 都幾多人幫襯👍🏻 於是就同同事試下~ 呢度嘅餃子款的超級多,真係五花八門~ 仲係有啲好有創意嘅餃子款式,例如金玉滿堂鮮肉水餃,番薯苗鮮肉水餃之類,好正🤣我哋就叫左韭菜鮮肉水餃,同埋茴香鮮肉水餃,其實都唔知係咩黎,但係上網好多人都話好食,所以就試下!另外,我哋仲叫咗酸甜皮蛋豆腐,聽個名就好想食😋等左一陣,就有得食啦!先講茴香鮮肉,有啲大開眼界,原來茴香係好清新同好香,夾埋鮮肉一齊食,感覺好似健康,唔會覺得食肉好滯,中和返👍🏻至於韭菜鮮肉,都幾高水準!佢嘅餃子皮唔會好厚,亦都唔會好粉感,配韭菜濃味,好夾👍🏻至於甜酸皮蛋豆腐,味道超特別,我最鍾意食佢嘅皮蛋,豆腐淡淡地口配皮蛋仲有甜酸嘅醬汁,好有口感,勁特別,好想送飯食🤣😂整體來講,算幾驚喜!餃子好足料,食幾舊已經填到肚,代替左飯類澱粉質,不錯不錯!影得最靚呢張😂😂👆🏻👆🏻

影得最靚呢張😂😂👆🏻👆🏻
外賣自取