2018-12-14 1993 瀏覽
Wow 期待左好耐終於有機會黎君悅試下佢既自助餐聽聞呢到啲野食好得第一Round,試下海鮮先當日lunch 黎食,海鮮只有三款,分別係扇貝,翡翠螺同蝦,款式又真係幾少但三款海鮮都係好新鮮,扇貝大大粒,擠少少檸檬汁就好夠味!蝦好實肉,新鮮貨仔,彈牙翡翠螺我大愛,我食左成廿粒,冇沙,好爽口冷盤我最推介鵝肝醬多士,香濃既鵝肝配埋脆脆多士,perfect match熱盤必食燒牛肉,燒到五成熟,肉質粉嫩,食落一啲根都冇,大推大推我食左六塊呢到既咖哩都唔錯自家製雪糕必試,好多新創口味,我試左開心果,芒果椰汁飯味,特濃朱古力味,啤梨,咸蛋肉鬆味,我大推開心果味心太軟就令我失望啦,個樣望落去已經唔靚,而且又唔夠流心值得比like 係佢既杯碟都好講究檸檬茶都唔錯,有杯檸檬汁比你自己加,所以唔駛督檸檬,懶人岩晒總體質素係好好,但以Lunch Buffet 黎講款式真係幾少,日式野係冇既,熱盤都唔係好夠,海鮮款式都唔多。
Wow 期待左好耐終於有機會黎君悅試下佢既自助餐
聽聞呢到啲野食好得

第一Round,試下海鮮先

但三款海鮮都係好新鮮,扇貝大大粒,擠少少檸檬汁就好夠味!

蝦好實肉,新鮮貨仔,彈牙

翡翠螺我大愛,我食左成廿粒,冇沙,好爽口

我食左六塊

呢到既咖哩都唔錯

心太軟就令我失望啦,個樣望落去已經唔靚,而且又唔夠流心

值得比like 係佢既杯碟都好講究