✏️晚市放題 || 18:00後入座 || 星期一至四 ($229)☑️另加$118升級任食法國皇家生蠔📌其他時段及日子收費詳情請自行參考餐牌啊💁🏼‍♀️-|| 升級版食物⭐️||我諗好多人選擇呢一間放題好大原因都係 想試佢升級版嘅食物 除咗可以任食法國皇家生蠔之外 好吸引我嘅係佢嘅海膽火焰帶子🤪🤪個生蠔每隻都超級大隻 而且食落係完全冇腥味 帶微微海水鹹味 放題嚟講食到咁嘅質素 仲要係任食認真唔錯 另外個海膽帶子亦都係非常回本之選 厚切帶子中間放入咗海膽 海膽係唔會腥 雖然唔可以話好新鮮 但任食黎講味道算可以仲有樣會酒鬼好興奮嘅 就係呢度1664任飲 鍾意飲酒嘅話唔係唔斟多幾杯吖嘛🤓〰️||刺身及壽司🍣|| 刺身同壽司選擇都幾多 一般你想食到嘅刺身會有 而且仲會有啲比較特別嘅 例如白玉豚 馬刀貝 泰式生蝦等等我覺得質素都幾平均地唔錯 鍾意咩都試下嘅朋友 不妨叫佢嘅刺身拼盤 可以全部一次過畀你試晒🤓而且佢嘅刺身融雪做得幾好 魚生片嘅厚度都切得好適中同勻一 同埋普遍都食到個刺身嘅鮮味🙆🏼‍♀️自己就特別鍾情佢嘅油甘魚 赤貝 八爪魚片同埋象拔蚌🤓〰️||熱食🥘||成日覺得去放題熱食嘅選擇都係差唔多 而且通
☑️另加$118升級任食法國皇家生蠔
📌其他時段及日子收費詳情請自行參考餐牌啊💁🏼‍♀️
|| 升級版食物⭐️||

||刺身壽司🍣||

刺身壽司選擇都幾多 一般你想食到嘅刺身會有 而且仲會有啲比較特別嘅 例如白玉豚 馬刀貝 泰式生蝦等等
||熱食🥘||
成日覺得去放題熱食嘅選擇都係差唔多 而且通常都冇乜特別邊樣係做得特別出色🤔但今次係有啲驚喜到 我唔係叫咗好多樣 但係叫左嗰幾樣都真心幾高質🙆🏼‍♀️

特別推介佢嘅香蒜炒墨魚鬚🦑同埋辣椒膏炒蜆真心做得好惹味 而且係做到有少少鑊氣㗎

魷魚鬚超級彈牙爽口 個炒蜆分量又好多 而且個醬汁超正🤪🤪

其實一口牛味道都好好 而且牛肉質地幾軟淋 不過我肥膏分部分太多 扣咗分🤧
||炸物🍢||
自己本身唔係特別鍾意食煎炸嘢 所以放題 我會照叫炸嘢但係又唔會瘋狂地食 但今次都真係說我比較食得多炸物嘅一次😂

超級推介佢嘅八味豆腐粒同炸雞軟骨!!做得好出色 炸到好香脆之餘唔會覺得油膩 而且炸粉唔厚😽

另外香芋丸係每次放題都一定要食嘅😽我仲試左佢個炸香蕉 不過俾佢個名呃左 以為係會食到真嘅香蕉🍌點知係啲香蕉味年糕黎😿想唔想試就見仁見智 但係頭先講嗰幾樣真心高質 值得一戰😼