2023-01-01
廉記開張華廈街頭頭時質素真的很差,不敢再幫襯。但5知幾時開始質素上升返,經常門口大排長龍,當然我的早餐從此也非廉記不可。但5知係咪太多人幫襯近期水準開始下降,呢幾日質素好差。麵發漲多士大火都係凍,其他餸也是最慘係菠蘿油凍,成塊牛油根本溶5到,之前食都有D暖,至少塊牛油係個包度都會溶到,問待應有無辦法加熱少少都好,話無架,加5到架wo,菠蘿油係咁架飲品叫小冰,又俾錯左杯走甜,同丫姐講少冰不是走甜呀,丫姐不停回覆咪少冰囉,仲話張單都係寫少冰呀。。。。完全5明我地講乜,大概表達左5次先明白質素突然係呢個幾星期突降得好勁我地明白係連續假期,人係多,但無理由水準比之前都有假期呀都多人wo,可以差咁遠。其實當時都5係我地話差左,聽到連後面張枱既食客都話質素下降左。5知廚房近期係咪換左人,定CF呢排心情差,希望水準回覆返正常,咪柴灣早餐真係無野好食最後菠蘿油帶走回家叮熱先品嚐
麵發漲
火退麵
多士大火都係凍,其他餸也是
菠蘿油