2020-09-17 947 瀏覽
買難受, 難食睇完戲散場是DINNER TIME,  每一間野都好多人, 唯獨呢間可以直入, 我其實沒所謂, 點知就中大伏, 難食到我第一次黑面發男朋友脾氣。MENU 上真係一D都唔吸收, 就點了個2人餐, 都要成埋單$500垃圾到極餓架我只係食左幾條菜就頂唔順啦個豆腐巾男人過有焦味,仲要好糊好難飲假片皮鴨,肉好薄如紙仲要係無鴨皮,只係一層厚粉漿個前菜海蜇係勁粗糙又鞋架位, 係唔會食落肚, 一般都係垃圾箱處理掉, 咬唔開佢竟然比客人食麵根我唔食, 但連我男朋友食左一口就沒有再動過了, 我都不敢問味精了到個菜同蝦, 因打了玻璃欠汁, 我一定要過水,  個蝦過左水都仲好鹹, 唔鮮架, 我本身低血壓食慣好鹹都接受唔到......個菜好老, 成口渣小籠包係唔熱架, 入面個湯汁同脂肪JELLY 因唔熱未熟, 係固體的哦, 所以食左一隻我就無再食啦....食生豬肉好危險的。個甜品的沒有食.....已經火到上頭啦, 每一碟都難食到不能相信!!!!!!!!!!!!!!!!!
買難受, 難食

垃圾到極餓架我只係食左幾條菜就頂唔順啦

個豆腐巾男人過有焦味,仲要好糊好難飲

假片皮鴨,肉好薄如紙仲要係無鴨皮,只係一層厚粉漿

個菜好老, 成口渣