2021-05-30 249 瀏覽
之前都有飲過呢間嘢飲,都真係幾唔錯,不過嗰時係台灣店長沖嘅,印象好好!今日經過見到呢間買一送一,即刻買嚟飲!🍴鐵觀音茶拿鐵 微糖小冰 加大 $47 (兩杯)見佢沖嘢飲嘅時候已經覺得有啲唔妥,成杯都係冰,咁都算啦買一送一係咪先?佢竟然夠膽加好少奶同好少茶,咁以為個奶同茶會好濃,就冇理佢。因為張圖上面杯嘢飲係有cream嘅,咁我問佢係咪會有,佢就話而家取消咗,好啦我明明見到其他人都有,咁店舖講嘢我都信。拎到返屋企飲,飲一啖,真係難飲到想死!完全係冇味,係好似加咗兩滴茶同埋奶,同水一樣,啲珍珠又勁甜,呢杯咁嘅嘢送都唔飲!我覺得買一送一偷工減料冇問題,但都唔係去到呢個程度,極為黑心,我比$47買兩杯嘢飲,同埋一杯水加珍珠冇分別?推薦指數: 0/10真心係飲過最難飲嘅嘢,奉勸大家經過唔使幫襯!

🍴鐵觀音茶拿鐵 微糖小冰 加大 $47 (兩杯)

推薦指數: 0/10
真心係飲過最難飲嘅嘢,奉勸大家經過唔使幫襯!