2009-09-25 25 瀏覽
今個saturday有d事要過海,人生路不熟,是旦入左太古城商場搵野食.最好緊係大食代啦,想食乜都食乜.都唔好望質數好咯~呢間大食代好high class,d counter都同荷里活唔一樣.唔知係咪高級d就好味d呢??nonono........12點正都未算好full,我地仲可以兜多幾轉睇下有咩食.最後男朋友揀了pepper lunch. 咖哩芝士和牛飯set>> 送蕃茄湯.加多3蚊俾多隻雞蛋. 賣相唔錯,香噴噴.撈埋左之後咖哩好咸,我唔覺得好食.不過男朋友話好好味~而我就揀左旁邊的韓國料理. 人參雞湯set>> 配有泡菜.出面食開人參雞都好散,今次食係一整舊硬身的,拆左好耐~入面有包糯米同紅棗,算捉料啦!味道似加左味精.下次我會選擇附近茶餐廳★
最好緊係大食代啦,想食乜都食乜.都唔好望質數好咯~

nonono........

而我就揀左旁邊的韓國料理.

下次我會選擇附近茶餐廳★
2009-09-19