2020-11-20 39 瀏覽
我自問其實係一個幾寬容既人,第一次係Openrice留差評。因為我接受唔到咁既用餐體驗竟然來自一間執筆時超過100正評0負評既餐廳。首先,有Screencap為證,我係Openrice叫左外賣自取一個煙鴨胸Pizza同一個意大利經典。根據Openrice menu既描述,煙鴨胸Pizza係有焦糖洋蔥,但你睇下幅相,我見唔到有洋蔥… 反而係唔應該出現洋蔥既意大利經典裡面見到。好啦,個意大利經典仲過份。大家都知道唔係個個都接受到Pizza上面有菠蘿。又係根據Openrice既menu,意大利經典除左基本既蕃茄同芝士,剩低就係辣肉腸同菠菜。你睇下幅相,邊度有辣肉腸同菠菜??點解變左做火腿同菠蘿???我以為佢俾錯左夏威夷人我啦,但夏威夷人應該有既三色辣椒同蘑菇又去左邊?????其實你地睇下幅相,如果我唔落描述,你地分唔分到兩塊pizza有咩分別???????我想你地去睇下其他正評既意大利經典既相,睇下相差幾咁遠????講真,個pizza其實就唔算難食,但亦絕對唔係好食,pizza最外圍條邊已經變左炭。而且哩個價位我真係寧願去pizza hut嗌個芝心批仲開心。

煙鴨胸Pizza

意大利經典??