餐廳: 利苑酒家
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2018-02-13 3859 瀏覽
未見過一間甘差嘅食肆。服務差到不得了。買左呢個集團嘅賀年糕點,拎唔到貨不特止,仲迫人要其他款,但只得一款:芋頭糕,並無他選。明明出發前已致電查詢取糕情況同存貨,於是搭的士去拎,結果嘥左成百蚊的士錢,居然話無貨。淨係叫你留低電話,又話夜晚9點一定有貨,第2朝早上930返黎取貨就得。好啦!信多你一次。結果今朝945再去,無開門,打左勁耐電話,有人聽,結果又話而家無糕,話唔知琴日啲同事點應承你,唔係我負責,唔識答。叫佢搵經理,佢話經理開會無人聽。要投訴就打電話去寫字樓,我無野幫到你。叫佢退錢,又唔肯,之後仲cut埋我線。呢間垃圾以後都唔會幫襯。
未見過一間甘差嘅食肆。服務差到不得了。
蘿蔔糕
2018-02-12