2017-07-26 458 瀏覽
鰻魚定食 ($82)鰻魚燒得皮夠脆同香 入面就保持到嫩滑 燒汁亦都非常多又入味 不過鰻魚本身唔係好夠肥美 所以食起黎唔夠juicy小編亦加左$10將白飯轉左做貓飯~ 即係加左紫菜 木魚絲 同埋牛油既飯~ 將所有材料攪拌埋一齊超好味 真係會掛住食飯唔記得食餸咖哩吉列豬扒定食 ($58)鰻魚定食係正 但係唔係成日都咁富貴可以食咁貴😂所以都試下個經濟d既吉列豬扒 結果都係一樣好味!吉列豬扒炸得夠香脆 亦都保持到肉汁 不過就略嫌唔夠鬆~ 而個咖喱汁感覺係自家製 比起平時既日式甜咖喱辣d香d 入面有新鮮薯仔同紅蘿蔔粒 中意佢咖喱汁另上 唔洗驚d豬扒會好快冧唒! 最後值得一提係個麵豉湯 係有好多菇同豆腐 大滿足呀
鰻魚定食 ($82)
鰻魚定食

咖哩吉列豬扒定食 ($58)