餐廳: 喵盒子
資訊:

2020-01-14 2160 瀏覽
#小秘書 已經有好幾日冇出去食lunch,除咗想慳錢之外,當然係想為身體健康而努力💪🏻 不過間唔中都要俾啲甜頭自己嘅😉 每次望到 MeowBox Cafe 嘅宣傳,都好想上去見識吓🧐 改得個名叫 #MeoxBox,店主一定好鍾意 #貓仔 㗎喇🐱 雖然我對 #真貓 冇乜好感,不過如果講到係 #小擺設,我估一定 #好可愛❤️本來諗住同 #首領 去攞位先啦,點知 #店主 要求我哋齊人先准入座😅 好彩同事無幾耐就到,最後都安排到位置比我哋。名聞不如見面👀 真係成間 #餐廳 都係用 #貓貓🐱 嚟做擺設,真係入嚟打卡就已經夠開心🤩 #MeowBox 嘅 lunch set大多以素食為主,我「齋」咗咁多日,梗係要改吓口味,呢日我要咗個 All Day Breakfast🥞 #食材 都係嗰啲啦,有 #炒蛋、#豬肉腸、#什菌、#蕃茄、#沙律菜... 味道不過不失,不過份 #炒蛋 就真係好鬼咸🤪 啲 #廚師 唔係教人炒蛋唔好落鹽嘅咩?講到跟餐個 #蕃茄湯 🍅 做得比較浠,清清地囉!#餐飲 我加$6要咗杯 #GreenTeaLatte,飲落好鞋口,不過用嚟影相就一流😅🤣🤣 整體以 #小店 嚟講,服務都唔錯、

本來諗住同 #首領 去攞位先啦,點知 #店主 要求我哋齊人先准入座😅 好彩同事無幾耐就到,最後都安排到位置比我哋。名聞不如見面👀 真係成間 #餐廳 都係用 #貓貓🐱 嚟做擺設,真係入嚟打卡就已經夠開心🤩 #MeowBox 嘅 lunch set大多以素食為主,我「齋」咗咁多日,梗係要改吓口味,呢日我要咗個 All Day Breakfast🥞 #食材 都係嗰啲啦,有 #炒蛋、#豬肉腸、#什菌、#蕃茄、#沙律菜... 味道不過不失,不過份 #炒蛋 就真係好鬼咸🤪 啲 #廚師 唔係教人炒蛋唔好落鹽嘅咩?講到跟餐個 #蕃茄湯 🍅 做得比較浠,清清地囉!#餐飲 我加$6要咗杯 #GreenTeaLatte,飲落好鞋口,不過用嚟影相就一流😅🤣🤣 整體以 #小店 嚟講,服務都唔錯、係啲食物需要改良吓囉😏
2020-01-14