2023-05-22
落雨濕濕行開觀塘,想食下啲有特色嘅Burger,聽朋友講係牛頭角觀塘中間有間叫意堡嘅Burger幾好食,問佢攞完地址就出發去試喇😋未入門口已經好興奮,因為有貓店長係店門口歡迎我地,太可愛喇😻🍔自家製豬頸肉漢堡 $60 漢堡係打開咁上,食果陣先冚返埋,咁就可以慢慢打卡,唔會整濕個包,超級貼心!豬頸肉係舖頭自家製嘅,足足有1cm咁厚,食落好爽好嫩好滑,配埋醬汁、生菜同蕃茄食,好清新🦑忌廉芝士汁配炸墨魚肉 $30 呢個小食個忌廉芝士汁係個主角,墨魚肉都好好食,爽脆唔韌,配埋濃濃嘅忌廉芝士汁,簡直一流🍋自家制檸檬薏米水 $7 呢個價錢想係便利店買支水都買唔到,而家可以買到檸檬薏米水,冰涼解署又下火,仲要係自家制,唔會好甜又健康,超級正 🍔辣椒膏豬扒漢堡 $50 同樣豬扒都係好厚好大塊,味道一流,肉質一啲都唔柴,口感軟嫩,而且店舖仲好細心咁切開咗少少,方便去咬個Burger,辣椒膏唔會好辣,辣到恰到好處,配上生菜同埋蕃茄令到成個味道都充滿層次🐥椒鹽雞軟骨 $25 椒鹽雞軟骨新鮮炸起,好香口好惹味,炸雞軟骨有少少檸檬汁,所以食落唔會覺得好油膩,味道都好清新🐈貓店長豆豆嘅撒嬌 $0 貓店長豆豆會係你
🐈貓店長豆豆嘅撒嬌 $0 貓店長豆豆會係你食緊野期間係度巡視業務,同埋擺出可愛表情,毋需額外收費,超級可愛😻