2020-07-06 621 瀏覽
今晚係我地第二次嚟,好多人,今晚嘅美食如下,象拔蚝刺身,大大碟,爽口彈牙,活石蚌刺身,鮮甜美味,仲有油甘魚刺身,呢個就一般,其餘嘅有紫淮山,上次嚟嘅時候已經好想食,不過上次賣哂,今次終於食到,美美的,唔可以烚太耐,太耐會粉,幾分鐘就已經可以,爽口的,萵筍,我最愛,不得不提個鹿兒島黑豚肉,上枱嘅時候紋理好似Parma ham ,食落好濃嘅豬味,好食,仲有牛頸脊,我就唔吃牛嘅,朋友就話唔會唔好食囉😆仲有鵝腸頭,皇帝菜⋯⋯好值得去試下,漏咗個最重要嘅!花膠扒濃雞湯底,不得了,不得了,不得了,亮點係個花膠,係個花膠扒!未食過咁大塊,正!不過下次要多啲人,今晚兩個人食,好飽好滿足!