2022-08-05 152 瀏覽
感覺呢幾日想食啲熱氣嘢,上網揀咗呢間食燒烤,好彩有book定位咋,因為間舖頭唔算好大,枱唔係好多張,行入去全部枱都滿座。揀呢間嘅原因仲有佢係用全自動燒烤,感覺都幾新奇,將烤串放上燒烤架上面,佢會自動旋轉燒嘢食,真係啱晒懶人燒烤。值得一讚嘅係侍應上菜都好快,落咗單幾分鐘就即刻上到,而且冇一張都冇漏單,快靚正!一坐低我哋係咁叫,乜都叫啲試吓,我個人覺得值得推介嘅有雞腎,食落好爽口,秋葵同翠玉瓜,好Juicy同清甜,配埋熱氣嘅燒烤都唔錯。仲有魚肉年糕我都encore左好多次,一串嘅份量只係1.5舊, 其實唔多,但配上串grill 辣粉同味椒鹽就令我食極唔停口了。飲品方面我就推介鴻福堂嘅燕麥豆乳,好似平時冇乜喺超市見到過,佢真係幾有燕麥味嘅,口感都幾香濃唔錯👍