2022-12-22 2820 瀏覽
甚少食放題的我,今次令我大開眼界😍 食物款式多, 而且仲有列車送食物🚅好新奇呀😹「薩摩和牛饗宴套餐」是套餐最名貴的一款,不但款式多,品質也相當高尚🤭 唔錯唔錯🎉薩摩和牛餐,當然要食和牛 「牛五花」油脂分佈均勻,每邊燒10秒!正呀😍「壽喜燒」當烤好醃製過的和牛,配上特格的醬汁,同壽喜燒一樣口感😉「原塊牛扒」絕對不野少,燒時自己加上黑椒,烤出野味牛扒😋「雞腿肉」燒出雞肉爽滑,仲可揀不同味道的醬汁😆即食類「冷麵」食燒肉配個冷麵也不錯,麵質煙靭有咬口👍🏻「明太子玉子燒」厚厚蛋卷,棉棉的配上明太子醬,正呀😋壽司「海膽三文魚子壽司」好豐富!三文魚子大大粒🥰 海膽新鮮👍🏻「松葉蟹壽司」滿滿的蟹肉!估唔到放題壽司也吸引喔!「三文魚壽司」三文魚壽司是我的最愛,食左2輪😂甜品「哈根大師雪糕」唔會輸了,我揀左抹茶味,可以消消濟😹「抹茶蕨餅」少有地方可以食到,軟軟的也有香濃抹茶味👍🏻備註:🔺 有不同套餐選擇,款式多,食物質素高😋🔺只有飲品是自助形式,其他列車送到🤭🔺服務員有禮非常🙇🏼‍♀️🙇🏻

「薩摩和牛饗宴套餐」

「原塊牛扒」絕對不野少,燒時自己加上黑椒,烤出野味牛扒😋

「雞腿肉」燒出雞肉爽滑,仲可揀不同味道的醬汁😆

即食類
「冷麵」食燒肉配個冷麵也不錯,麵質煙靭有咬口👍🏻
「明太子玉子燒」厚厚蛋卷,棉棉的配上明太子醬,正呀😋

壽司
「海膽三文魚子壽司」好豐富!三文魚子大大粒🥰 海膽新鮮👍🏻
「松葉蟹壽司」滿滿的蟹肉!估唔到放題壽司也吸引喔!
「三文魚壽司」三文魚壽司是我的最愛,食左2輪😂

甜品
「哈根大師雪糕」唔會輸了,我揀左抹茶味,可以消消濟😹
「抹茶蕨餅」少有地方可以食到,軟軟的也有香濃抹茶味👍🏻

備註:
🔺 有不同套餐選擇,款式多,食物質素高😋
🔺只有飲品是自助形式,其他列車送到🤭
🔺服務員有禮非常🙇🏼‍♀️🙇🏻
牛五花, 里肌肉