今日嚟到一田超市行街,行行吓好肚餓,咁岩比我見到加麥玉子,主打賣玉子燒,今次有機會一於試吓啦,推介必食依度嘅玉子燒😍💕我同我朋友兩個人叫咗兩個餐第一個係豬扒玉子燒set,套餐勁豐富,有齊燒豬扒、火腿玉子燒、麵豉湯、飯,依度嘅玉子燒真係好好食,煎到好滑好香蛋味,同我去日本食到嘅一樣,而且依度嘅豬扒唔會un,肉質彈牙,配上上邊嘅燒汁食一流😁👍🏻仲有麵豉湯可以撈飯食添,正!另外一個叫咗嘅係玉子牛肉飯,一樣咁吸引,玉子燒依然都係咁滑咁香口,牛肉飯好香牛味😚食完超飽超回味👍🏻總括來講呢餐真係大滿足!價錢平,行開街過嚟食晏晝同夜晚飯又方便,而且職員服務態度好好,以後行過街都會再嚟依間食💕💕💕

我同我朋友兩個人叫咗兩個餐