2019-04-14 106 瀏覽
黎到大圍搵食,市集係比較新同多話題,一去到門口已經俾呢間王牌冰茶所吸引。豐乳奶蓋奶茶·觀音王,茶味香,不會過濃,因為我好怕一啲濃到苦既茶底,呢個觀音王茶底好香,配上豐乳奶蓋,加配埋每日用冰糖燉足9個鐘既桃膠,桃膠高纖維,有助腸道蠕動,口感豐富,又養顏,味道香滑味濃冰糖檸檬雪梨茶,加配清香桂花凍和冰糖口感桃膠,酸甜口感好清新,桂花凍晶瑩剔透的桂花凍,清甜爽口,淡淡桂花香;桃膠爽滑香甜,食飽後飲可以幫助消化,消滯一流冰糖奶茶·東方美人,配上手工桂花珍珠,原來無添加防腐劑,無塑化劑,口感煙韌,無粉糊感,茶味清新唔會好甜種類選擇較多,配料仲每日新鮮製造,最欣賞手工製作,用心認真好啱我口味,熱飲都有唔少選擇喎鹹蛋奶蓋睇落唔錯喎,下次去試下先

種類選擇較多,配料仲每日新鮮製造,最欣賞手工製作,用心認真
好啱我口味,熱飲都有唔少選擇喎

鹹蛋奶蓋睇落唔錯喎,下次去試下先

2019-04-14