(非會員)
原本唔太好燉奶0既我,嫌坊間燉奶太甜,牛奶味又太騷,但聽朋友講開,新開位於大坑0既小甜谷用0既奶係由日本運黎香港,係北海道牛奶.所以就本死冇大害咁試一試,果然比想像中好味,又可能係冬天咁0既冷0既日子,暖笠笠0既燉奶變得好味十倍. 奶味濃郁而不騷,非常值得推介.另外再叫了一碗白果腐竹意米+雞旦,另一驚喜係雞蛋係糖心,店主仲窩心咁提醒我地要快0的食左隻雞蛋,因為糖心雞旦待久了會變得跟平時沒兩樣.白果腐竹意米糖水都是超讚推介,料很多,盡不馬虎,我還一口氣吃了一大半,嘻嘻.下次一定會再來,亦定會跟好友推介.p.s店內裝修很日本小品風格,米白色再加上我最喜愛的baby blue,感覺真悠閒舒適.

下次一定會再來,亦定會跟好友推介.
$25 (宵夜)