環境舒適,有種去朋友屋企既自在感覺,亦有大量女士們最愛既拍照道具(冇錯係大量!)。食野前首先歎養生花茶,除左功效,賣相都極吸引,難怪隔離桌既女生們尖叫連連,瘋狂影相。先來6款咸點,包括鮮味龍蝦沙律、清甜青口沙律、帶子田園沙律、迷你穀物法式牛角包、濃香沙樂美腸、魔法芝士、黑松露牛肝菌湯,當中最欣賞沙拿美腸,微辣感覺配一個鬆脆穀物牛角包,歎返口花茶,相當寫意!而甜品方面則有迷你紅莓飄香蛋糕、仙子奇緣曲奇、紫薯魔幻曲奇及旋舞仙子紅莓蛋白蛋糕等等,每款的精緻度好高,味道亦唔會得個 「甜」字,睇得出花左好多心思同心機去構想同製作,值得一讚!有時食tea最怕食到最尾d野凍哂,呢度好細心,最後食既「閃爍花仙法式燉蛋」,係會有職員係你食用前即時用火槍噴香焦糖,除左口感好d,視覺效果亦一流!