諾士佛臺通常都係去飲酒 但呢間正餐都好好食😍每款都好用心 唔係比醉酒佬食嘅嘢😂好適合同朋友一班人嚟聚會🤤 有酒精有食物 環境又舒服‼️ 好推薦會再訪୧⃛(๑⃙⃘⁼̴̀꒳⁼̴́๑⃙⃘)୨⃛ ‍❣️脆辣雞柳條 crispy chicken strips $85一定要食‼️ 估唔到小食就咁驚喜⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾份量真係好多 熱辣辣炸起 超級送酒🍻味道調得好惹味 有啲似脆香雞翼味再好食啲 而且配嘅蛋黃醬勁夾 perfect!!😍❣️牛油果香芒大蝦沙律•車厘茄•酸辣沙律汁 $158難得食到咁好食嘅沙律🥗 好鍾意呢個配搭😂蝦係另外煎香🦐 呢個步驟已經睇得出有冇心機😽 好食好多👅芒果甜 牛油果軟熟 配上泰式酸辣汁 我清盤🤤❣️楓糖黑啤醬燒豬肋骨•椰菜沙律•粟米•薯條$258呢個出名食豬‼費事食豬手太邪惡叫咗ribs️🐖🐷用咗 Guinness啤酒煮得更軟熟 用刀好易就切得開 🔪超級大份 有兩大排骨 真係胃口細啲都搞唔掂😂 記住要share🤰🏻 另外薯條有調味粉好似five guys 🍟 粟米都甜🌽真心好食過好多諾士佛臺餐廳😍❣️Banana bread pudding $78焦糖香蕉係我最愛🍌配
諾士佛臺通常都係去飲酒 但呢間正餐都好好食😍

真心好食過好多諾士佛臺餐廳😍

糖黑啤醬燒豬肋骨•椰菜沙律•粟米•薯條

❣️Banana bread pudding $78
焦糖香蕉係我最愛🍌配埋熱辣辣嘅麵包布丁🤤
加淡奶同埋冧酒提子雪糕🍨 冰火嘅組合超正( •̀∀︎•́ )✧︎

Banana bread pudding

❣️Strawberry cobbler $88
呢度嘅cocktail好有特色 冇喺第二度見過*ˊᵕˋ)੭
呢杯有小紅莓甜酒 朋友話好易入口🍹
配埋紅酒有幾分似sangria 好飲又靚😆

呢度好新淨 音樂比較chill適合傾偈🎶
仲有酒吧小食 坐得又舒服 侍應好搞笑😂 係咁同我哋玩 會同朋友返去再戰✌🏻🍻🍷🥂
脆辣雞柳條
牛油果香芒大蝦沙律•車厘茄•酸辣沙律汁