2018-10-14 2840 瀏覽
話說呢排俾我發現諾士佛台開咗間新嘅西餐廳,係食西班牙菜式既,一直都想去試吓咁啱今日星期六得閒就gogogo啦🤩🤩🤩通常放假慣咗食早飯,所以去到餐廳其實都係六點半,但係已經有三四枱客人啦,餐廳嘅環境都幾有氣氛,因為好情調,每張枱都有個蠟燭🕯️好有feel既由於兩個人嘅關係,侍應安排左係一個角落頭度座,當中發生咗啲小插曲,就係有曱甴,嚇死我呀,即刻掉位之後就嗌嘢食啦,我哋帶咗個牛腹扒,三文魚扒同埋鐵板烤雞配薄餅個牛腹扒比我想像中細份,但係又比我想像中好味,因為我叫咗五成熟,上枱既時候都真係五成熟呀,啲肉係粉紅色㗎至於個三文魚扒就普通既,三文魚扒下面有好多豆,酸酸咪咪既雜豆都幾好食最後個鐵板烤雞係好味既,烤雞下面有好多洋蔥蘑菇青椒伴碟🤪🤪🤪再配埋三款醬汁,有番茄,有牛油果,同埋cream,夾埋墨西哥薄餅食,正正正!呢度仲有love band添架🤪🤪🤪