餐廳: 一鍋堂 (XX Arcade)
資訊:

旺角一鍋堂全港最大任食火鍋店一鍋堂好經常同朋友家人食,甚至今日係旺角唔知食乜,又可以黎食一轉😂🤣,香港人真係好鍾意打邊爐架🤣。人氣超火爆既一鍋堂,就算平日過黎都要排隊,不過我好彩,今日唔係等左好耐,就入得去。😎😎一鍋堂最啱同fd過黎聚一齊吹水食嘢,主要係因為個場夠大,坐得舒服,傾計食嘢自然更開心🥳。打邊爐最緊要有個靚湯底,一鍋堂有成18款湯底任君選擇,一定有你啱既味道。而家同「金寶湯」合作推出忌廉周打蜆湯、蕃茄牛尾湯及蕃茄羅勒湯 3 款限定口味,想試新野既朋友唔好錯過啦。🤩我地今日食晚市120分鐘任食B特選安格斯牛套餐。套餐包左有美國安格斯牛肉、封門柳、牛脷心托、美國安格斯精選牛板腱、西班牙栗飼豬、紐西蘭羊肉卷⋯⋯仲有任食手打丸、海鮮、花膠、鵝腸、金錢肚等等⋯⋯⋯真係應有盡有🤣🤣。仲有黎呢度一定要飲既人氣自家製一鍋堂飲品,嘩!!見到紫色可以加強頭髮生長,黎到一定要飲多幾支呀喂!!🤣🤣#我真係好鍾意打邊爐 #打邊爐 #旺角打邊爐 #打邊爐邊度好 #今日食咩好 #晚餐食咩好 #旺角美食 #人氣餐廳推薦🌸歡迎合作🌸親子|美食|產品試用|產品推廣|美容|旅遊 ﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍
旺角一鍋堂全港最大任食火鍋

🌸歡迎合作🌸
親子|美食|產品試用|產品推廣|美容|旅遊

﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍

如果鍾意我既分享,請Follow @cherry_cc186
獲得更多美食玩樂資訊,有你地既支持我會更加努力㗎。🤩