第三站

Station 3 Cafe
2021-05-01 928 瀏覽
旺角好多樓上Cafe,平時都會約一大班friend去食下野玩下board game, 見呢間都唔錯,環境幾好所以今日同朋友黎。店內嘅設計同裝修簡潔,偏白色,又有落地窗戶,俾人好舒服嘅感覺,而且仲有電視。《蜜糖雞翼》$52呢個雞翼幾有驚喜,外皮煎過所以食落會脆脆地,蜜糖分量恰到好處,唔會太甜,肉質好滑,唔錯!《BBQ單骨雞翼》$66份量都幾多,而且同一般食到嘅唔一樣,似雞鎚,仲有燒烤汁,點埋一齊食都幾好味。《特濃芝士薯角》$48芝士醬多到覆蓋晒啲薯角,芝士不過不失唔算特別濃郁,但係都算creamy,薯角新鮮即炸,好脆口,仲有好多煙肉。《意式芝士焗肉醬闊條麵》$98芝士有陣煙燻嘅味道,幾特別,而且每條麵條都掛到肉碎同埋醬汁,肉碎嘅份量都多,麵條好滑,亦都唔會太林,有口感!《卡邦尼煙肉雜菌意粉》$102忌廉汁嘅份量啱啱好,唔會太膩,麵條硬度適中,啱我口味,如果煙肉能夠爆一爆佢食落就會更加香,整體都唔錯。 總括嚟講,呢度嘅食物OK,重點係環境都清靜,可以好好咁同朋友傾偈,聚餐來講都係個唔錯嘅地方。

《蜜糖雞翼》$52

《BBQ單骨雞翼》$66