實不相瞞,其實我千里迢迢得到福來邨係想食隔離嗰間餐廳,誤打誤撞入左呢間新餐廳(仲食完先至去錯餐廳) 不過我都好興幸黎錯餐廳因為食完買完單先知道原來呢間餐廳開業只有第二日所以,特別寫一篇食評支持下佢!門口有好大個午餐牌選擇都幾多門面亦都幾靚完全唔覺得呢度附近應該有咁靚裝修嘅餐廳存在午餐嘅餐廳同埋沙律佢唔係二揀一係兩者都有沙律菜好新鮮分量精緻素材新鮮脆口餐包味道幾好,如果佢用麵包籃裝住,另外附上橄欖油同埋黑醋,相信整體效果更好!( 我有叫佢另外拎個橄欖油同黑醋比我食包,雖然件包細細件,不過都幾好味)老公點左杯啤酒佢話味道清清地,容易入口可能係新餐廳嘅關係(開業第二日)全場只有我哋一台客人服務非常周到店員問我地凍唔凍,使唔使教細d個冷氣問完又問佢應該真係好關心我地身體健康主菜係黑松露意大利飯黑松露幾香,賣相都幾好,份量都夠多不過略嫌啲汁比較多,而且略嫌意大利飯稍為煮耐左少少,唔夠咬口(即係唔夠煙銀)另外叫咗個牛柳薯仔竹筍配菜非常好味叫左medium ,火候啱啱好餐茶叫咗黑咖啡呢度嘅黑咖啡係即磨而且咖啡豆質素幾好唔會覺得酸同埋澀而且夠香夠濃熱檸茶個presentation都好好一啲都唔似屋村餐
實不相瞞,其實我千里迢迢得到福來邨

不過我都好興幸黎錯餐廳
因為食完買完單先知道原來呢間餐廳開業只有第二日
所以,特別寫一篇食評支持下佢!
門口有好大個午餐牌
沙律菜好新鮮
分量精緻
素材新鮮脆口

老公點左杯啤酒
佢話味道清清地,容易入口
可能係新餐廳嘅關係(開業第二日)
全場只有我哋一台客人
服務非常周到
店員問我地凍唔凍,使唔使教細d個冷氣
問完又問
佢應該真係好關心我地身體健康
主菜係黑松露意大利飯
黑松露幾香,賣相都幾好,份量都夠多
另外叫咗個牛柳
薯仔竹筍配菜非常好味
叫左medium ,火候啱啱好
餐茶叫咗黑咖啡
呢度嘅黑咖啡係即磨