2019-08-19 201 瀏覽
Happy Friday!今次黎到Soho搵食, 同良朋欣賞美食之餘又可以小酌兩杯~Pampas就係今次被選中既餐廳啦! 哈哈一坐低就當然睇下佢既drink List先啦, 我地就點左杯 FINCA LA LINDA Malbec, 係阿根延紅酒, 唔洗decant都已經好順口, 帶有果香~~推薦度10粒星啊~~!前菜除左沙律之外, 我地仲點左個Provoleta, 係溶左既Provolone Cheese 加上橄欖和香草暖粒粒既麵包加上溶左既拉絲芝士, 再配埋橄欖和香草沖擊嗅覺和味覺, 真係會令人不自覺飲多2杯主菜我就點左Salmon steak, 朋友就要左medio pollo a la parrilla, 者係雞扒 哈哈三文魚煎得好香口!!  又唔會過熟, 配埋即炸既薯條, 仲唔係我健康版既fish and chips!?Pampas真係一間好值得推介比喜歡飲紅酒既朋友, 放工黎輕鬆一下
Happy Friday!
今次黎到Soho搵食, 同良朋欣賞美食之餘又可以小酌兩杯~
Pampas就係今次被選中既餐廳啦! 哈哈

推薦度10粒星啊~~!

真係會令人不自覺飲多2杯

Provoleta