2017-11-10 257 瀏覽
今日同男朋友去左旺角食放題,我男朋友個同事介紹咗佢去一間喺瓊華中心7樓叫至尊滿屋嘅放題,佢話同事誠心推薦,所以我哋就去咗試吓!一去到,都好多人已經食緊,好彩我哋有book位唔使等位,座位都坐得幾舒服,唔錯👍🏻一去到就梗係要叫咗啲刺身先啦,三文魚真係超新鮮呀,仲要超厚切,深海大赤蝦刺身真係要推薦大家食,超鮮甜超美味😋蜜糖芥末三文魚腩壽司都好好味,三文魚腩都幾靚,加埋啲蜜糖芥茉醬,又真係幾好味😊蟹籽沙律就係我嘅最愛啦,沙律份量唔多,細細地,幾啱我哋啲女仔食,仲要超足料超多蟹籽同蟹柳!燒菠蘿同燒翠玉瓜都唔錯架,夠晒入味,燒菠蘿仲要好甜,好多汁!鹽燒海蝦都要介紹大家食,因為蝦肉真係幾爽口,又夠大隻,鹹味十足!牛油炒粟米呢個一定係放題必點,好香好香嘅牛油味,份量適中👍🏻最後佢會送上甜品,我想講呢個甜品非常之有誠意,因為係Haagen-Dazs同movenpick !我就選擇左士多啤梨味啦,呢個經典味實在太正,無法抗拒!呢間放題誠意太高,我下次都會再嚟食過!

呢間放題誠意太高,我下次都會再嚟食過!