2018-11-17 2864 瀏覽
餐廳屬開放式空間,中間係用餐區,其餘四邊都係兒童玩樂區,可以安心地邊食邊睇住小朋友玩,不過有點壓迫咁🤦🏻‍♀️平日得幾枱客人,感覺玩樂不足😭如果假日滿場係完全唔夠小朋友空間繪本區以線條式階梯為設計,感覺就好似坐咗喺梯田間,坐喺度睇繪本真係感覺超舒服另一邊近落地玻璃位置好靚原木攀爬架、滑梯,好細🤦🏻‍♀️兩層高樹屋,下層就係沙池,全部都係木粒鋪成的,係特別不過好硬👎在玩樂區旁邊有個 LEGO 及英文字母磁石牆返回近正門那邊是廚房區,超市和廚房仿真度極高囉唔該,囡囡見到真係當自己去買餸煮飯😂😂😂小童 餐具仲好得意2個鐘時間真係好短,食得黎唔夠時間玩收費都幾貴小朋友買左團購147蚊包入場同兒童餐👍👍👍重有果汁B餐 時令水果、雲蛋蝦仁、馬島小企鵝、白汁蘑菇麵、干貝海鮮豆腐湯兒童餐真係好失望😞好難食,連小朋友都唔喜歡食😡雲蛋蝦仁:雞蛋可以冇味馬島小企鵝:奶王包唔熱😡白汁蘑菇麵:冇汁,夾就一舊舊黐住晒!囡囡最喜觀食麵麵唔食🤯大人最少消費100蚊中菜又好出色🤤🤤🤤份糧好少又貴😭😭😭食唔飽的BBQ菠蘿咕嚕肉:非常開胃菜餚,微甜微酸的味道,加上鳳梨的酸甜讓肉質變得不再油膩~👍創意牛柳年糕:牛柳粒加埋煙煙韌韌

平日得幾枱客人,感覺玩樂不足😭
如果假日滿場係完全唔夠小朋友空間

另一邊近落地玻璃位置好靚
原木攀爬架、滑梯,好細🤦🏻‍♀️

在玩樂區旁邊有個 LEGO 及英文字母磁石牆

小童 餐具仲好得意

2個鐘時間真係好短,食得黎唔夠時間玩
收費都幾貴

小朋友買左團購147蚊包入場同兒童餐👍👍👍重有果汁

兒童餐真係好失望😞好難食,連小朋友都唔喜歡食😡
雲蛋蝦仁:雞蛋可以冇味
馬島小企鵝:奶王包唔熱😡
白汁蘑菇麵:冇汁,夾就一舊舊黐住晒!囡囡最喜觀食麵麵唔食🤯

大人最少消費100蚊
中菜又好出色🤤🤤🤤份糧好少又貴😭😭😭食唔飽的

創意牛柳年糕:牛柳粒加埋煙煙韌韌嘅年糕炒埋一齊,好有特色,多重口感味道幾好

海鮮燴飯:份糧好少、得幾隻蝦仁,不過小朋友反而喜歡食

雞軟骨椒鹽炸豆腐:豆腐好滑炸得好香口👍

豆腐羹:清甜