2017-04-18 272 瀏覽
上星期同老公食完漢堡,心思思又想再去搵漢堡食下,近近地就出觀塘東廣場食。星期六大概六點幾去到,已近有坐滿一半左右,侍應會幫忙安排坐位,一入座我地好快就決定食classic beef burger 跟C餐轉洋蔥圈,再一個軟殼蟹漢堡跟D餐有野飲同水牛城雞翼,總數$180。熱檸茶好快到,沙律都隨後跟上,只是一片蕃茄同沙律菜加芝麻醬,之後牛肉漢堡到了,內有牛肉、菜、蕃茄、芝士、醃青瓜、洋蔥,口細既朋友好難一口咬得哂個包。老公先試就覺得漢堡肉幾juicy,我再試覺得牛肉Juicy但偏多黑椒,而包亦比較實同唔熱。到我個軟殼蟹堡黎啦,炸得好黑下而且油益味重,打開包,內面只有軟殼軟同沙律菜,以$78黎講則偏貴。洋蔥圈最後到,熱辣辣炸起,唔錯 !最後到我地走左先發現雞翼冇黎到胃食總結:牛肉burger 比較抵食同好味

,以$78黎講則偏貴。洋蔥圈最後到,熱辣辣炸起,唔錯 !

最後到我地走左先發現雞翼冇黎到
胃食總結:牛肉burger 比較抵食同好味